Maak kennis met de dame die de Rotterdamse vastgoedmarkt op z’n kop zet

Verhuren en onderhoud, waarom je juist nu je CV ketel na moet laten kijken?
10 september 2017
Beleggen in vastgoed in Rotterdam, waarom is kennis van de markt zo belangrijk?
17 september 2017

Maak kennis met de dame die de Rotterdamse vastgoedmarkt op z’n kop zet

Op 07-09-2017 verscheen er een artikel over mij op esquire.nl

In dit artikel wordt beschreven hoe ik mijn klanten op een persoonlijke manier help bij het aankopen vast vastgoed.
Ik heb ontzettend veel leuke reacties gekregen op dit artikel, dank hiervoor!
Klik hier om het hele artikel te lezen
mm
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer