Over Mij

Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen etc. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt.

De combinatie tussen theoretische kennis en veel praktijk ervaring maakt dat ik op vele vastgoed vlakken professioneel advies kan geven en actief mee kan denken in de wensen van de klant. Zowel op praktisch niveau als op strategisch niveau. Altijd met het doel mijn klanten een eerlijk advies te geven.

Mijn besluit om me bij de branche organisatie VBO aan te sluiten en mijn certificaten hiervoor te behalen, was voor mij een logische volgende stap in de specialisatie van woning (verhuur) markt in Rotterdam.

Een veilig (t)huis is voor een ieder een eerste levensbehoefte. Mogelijkheden creëren in passende huisvesting door vraag en aanbod samen te brengen in deze dynamische markt, dat is waar ik iedere dag voor sta. Creativiteit, betrouwbaarheid en 'afspraak is afspraak' kenmerkt mijn manier van werken. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen om de juiste match te maken: voor de belegger, voor de huurder én de verhuurder.

Als verhuurspecialist van onroerend goed begeleid ik dagelijks vastgoedbeleggers en verhuurders bij de aankoop, verhuren en beheren van beleggingsobjecten. Iedere klant en iedere situatie is uniek en vergt daarom maatwerk.

Wat mij onderscheidend maakt is de passie die ik in mijn werk leg in combinatie met theoretische kennis en praktijk ervaring. Het aankopen van een beleggingsobject, de juiste keuze maken voor een woning, het zijn allemaal beslissingen die u weloverwogen neemt en waar ik u graag bij adviseer. De puzzel voor klanten compleet maken door het juiste beleggingsobject te vinden bij de juiste verhuurder, dat is waar ik voldoening van krijg.

De dynamiek van de vastgoedmarkt, het verbinden van mensen, het persoonlijke contact en het gegeven dat ik oprecht iemand kan helpen geeft mij de energie en maakt dit vak voor mij een passie.

Ik ben Drs. Esther Dekker uw vastgoed specialist